Beboelseshuse og værelser til leje

Alle overnatningsmuligheder er optaget i øjeblikket, men kontakt os gerne på tlf. 2811 2226 for nærmere info.

Værelser til leje på et smukt, gammelt slot

Har du altid drømt om at bo på et slot? Lungholm Slot er en gammel, charmerende hovedgård, hvor du kan komme til at udleve din slotsdrøm. Lungholm Slot har en lang historie af ejere, men det har i mere end 200 år og 7 generationer været i familien de Bertouch-Lehns eje.

Vi har værelser til leje i Rødby på hyggelige Lolland. Lungholm Gods tilbyder i alt 37 værelser til overnatning (heraf 15 med direkte adgang til bad/toilet) på Lungholm Slot og i husene omkring.

Slottets værelser er alle individuelt indrettet og helt tro mod slottets oprindelige stil og historie, men med alle moderne bekvemmeligheder og faciliteter. Her kan du nyde en eller flere nætter i de smukke omgivelser.

Skal I holde f.eks. bryllup på Lungholm Slot, har vi også værelser til leje, hvor gæsterne kan overnatte.

Leje af huse i kortere eller længere perioder

Vi udlejer 4 fuldt møblerede og totalt istandsatte beboelseshuse i umiddelbar nærhed til Lungholm Slot og med direkte adgang til den smukke natur omkring slottet på de hele 1.457 hektar.

Leje af huse kan både ske som feriehusudlejning, men også som almindelig lejebolig. Prisen for leje af huse afhænger af huset og lejeperioden.

Lej hele slottet i en periode

Slottet er totalt restaureret og istandsat for 10 år siden og er løbende vedligeholdt for at opretholde den højeste standard.

Slottet med overnatnings- og opholdsfaciliteter, samt fuldt udstyret køkken m.v. udbydes til leje med kontrakt af længere varighed.

Kontakt os for yderligere information

Hvis du ønsker at høre mere om leje af værelser, leje af huse, leje af lokaler eller hele slottet, så tag kontakt allerede i dag.

Vi står klar til at lytte til dine ønsker, og efterfølgende kan vi oplyse en samlet pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på leje af vores skønne faciliteter.​

Hvordan kan vi hjælpe?

Kontakt Lungholm Gods

Alle overnatningsmuligheder er optaget i øjeblikket, men kontakt os gerne på 

tlf. 2811 2226 for nærmere info.

Adresse

Rødbyvej 24, 4970 Rødby

Klik her for rutevejledning

linkedin

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi svarer hurtigst muligt.