Herskabsstalden​

Er I mere end 34 personer til fest eller konference, kan Lungholm Herskabsstald lejes. Herskabsstalden der er opført i 1906 og som er beliggende lige syd for Slottet, er indrettet til fest/mødelokale med plads til 150 personer i den store sal og 80 personer i den lille sal. Derudover forefindes et stort professionelt og veludstyret køkken til servicering af 150 personer.

Desuden stor vestvendt terrasse med elegante havemøbler til 80 personer. Lungholm Slot kan tilbyde overnatning for op til 66 gæster i 33 dobbeltværelser, og er behovet større end det, kan vi være behjælpelige med yderligere overnatningsmuligheder i nærheden. Se nogle af mulighederne under vores samarbejdspartnere.

En weekends leje koster kr. 25.000 inkl. moms. (og inkl. obligatorisk rengøring). Denne pris inkluderer borde/stole (både firkantede og runde) samt stort, nyt, fuldt funktionelt køkken med service, kaffemaskine, kølerum, isterningmaskine m.m.

Herudover er lokalerne udstyret med projektor i loftet, stort el-lærred, samt højtalere og mikrofon. Opstilling af borde og stole samt evt. borddækning står lejeren selv for, med mindre andet er aftalt. Lokalerne skal afleveres i ryddet stand og køkkenet skal være ryddeligt og service vasket og stillet på plads.​

Hvordan kan vi hjælpe?

Kontakt Lungholm Gods

Alle overnatningsmuligheder er optaget i øjeblikket, men kontakt os gerne på 

tlf. 2811 2226 for nærmere info.

Adresse

Rødbyvej 24, 4970 Rødby

Klik her for rutevejledning

linkedin

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi svarer hurtigst muligt.