Udlejning af lokaler til fester og møder

Hold fest i historiske selskabslokaler

Hvis du leder efter smukke omgivelser til din næste store fest eller konference, så har vi på Lungholm Slot et tilbud om udlejning af lokaler. Du finder os i dejlige Rødby på Lolland.

Herskabsstalden udlejes til selskaber, fester, møde og konferencer. Her findes der både en stor og en lille sal, så vi har lokaler til udlejning, som passer til enhver anledning.

Leje af selskabslokaler er især oplagt til store fester som bryllupper og fødselsdage. De kan skabe en romantisk ramme om den store dag. Selskabslokalerne udlejes uden mulighed for overnatning på Lyngholm Slot. 

Kontakt os for henvisning til alternative overnatnings muligheder. 

Udlejning af lokaler og feriehuse til et roligt ophold. På nuværende tidspunkt, er der ingen overnatningsmuligheder ledige.

Udover udlejning af lokaler til fest, så har Lungholm Gods også fire smukke, idylliske og nyistandsatte feriehuse til udlejning. De ligger alle i det smukke herregårdslandskab omkring Lungholm Slot, som strækker sig over 1.457 hektar.

Her kan du nyde roen og historiens vingesus, og du kan gå ture i den smukke park, som er anlagt i engelsk stil.

De fine feriehuse udlejes fuldt møblerede og udstyrede. Du kan derfor også leje dem til længere ophold.​

Læs mere

Kontakt os for flere detaljer og pris

Hvis du er interesseret i vores priser på udlejning af lokaler, feriehuse eller lageropbevaring, så kan du nemt kontakte os. Vi kan fanges på e-mail, telefon og via kontaktformularen.​

Hvordan kan vi hjælpe?

Kontakt Lungholm Gods

Alle overnatningsmuligheder er optaget i øjeblikket, men kontakt os gerne på 

tlf. 2811 2226 for nærmere info.

Adresse

Rødbyvej 24, 4970 Rødby

Klik her for rutevejledning

linkedin

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vi svarer hurtigst muligt.