Slotsbryllup

Slotsbryllup i magiske omgivelser

Når brylluppet skal planlægges, er der mange ting der skal gå op i en højere enhed – kjolen skal vælges, gæsterne skal inviteres og der skal måske arrangeres underholdning. En af de vigtigste ting man skal have på plads ret hurtigt når man arrangerer et bryllup, er lokaliteterne! Skal jeres bryllup være unikt, så skal det da være et slotsbryllup. Der er nok ikke mange af gæsterne der før har været med til et slotsbryllup, og det vil helt sikkert være noget de aldrig glemmer.

Holder I bryllup på Lungholm Slot, kan du og dine gæster overnatte i 33 smukke, individuelt indrettede dobbeltværelser i og i umiddelbar nærhed af Slottet, med plads til 66 personer.

Derudover kan de mange smukke stuer, sale, spisestuer og billardsalen med det store guldspejl nydes – og I har det HELT for jer selv!

Afslapning dagen derpå

Dagen efter kan jeres gæster nyde afslapning i vores autentiske Baronens Badstue, når tømmermændene skal plejes. Lev som grever og baroner i et par dage. Det er festen, ingen melder afbud til!

Lungholm Slot byder på romantik uden grænser: smukke omgivelser, en stor park fyldt med dyreliv og eksotiske blomster. Det smukt bevarede slot omringes af en voldgrav med flere broer med en stemning, der bringer dig tilbage til romantikkens højdepunkt. Hvad mere kan du ønske dig til dit romantiske drømmebryllup?

Festlokaler

Til selve festen eller receptionen kan den smukke Herskabsstald lejes.
Herskabsstalden kan med sine to store sale rumme 250 gæster. Herskabsstalden består af to lokaler, så der både er plads til reception og fest foruden storkøkkenet med kølerum, smukt service m.v. Alt undtagen forplejningen er inkl. i lejen.

Se under samarbejdspartnere for at finde catering, hoteller i nærheden, underholdning, dekoratører og mange flere, som er vant til og sætter en ære i at betjene slottets gæster.

Kontakt os for yderligere information

Vi glæder os til at byde jer velkommen, såfremt I beslutter at holde jeres bryllup på slottet!

Kontakt os på telefon eller mail og hør mere.

Skriv mail
Ring

Kan vi hjælpe dig?

+ KONTAKT OS