Priser

Slottet

Lej Lungholm Slot fra kr. 25.995,00 for et døgn (2020/2021).
1 weekend (fredag – søndag) fra kr. 29.995,00 (2020).
1 uge fra kr. 39.995,00 (2020).

(Læg mærke til, at det er billigere at leje flere dage ad gangen)

Udover ovenstående basislejepriser kommer en obligatorisk opredning (inkl. håndklæder) på kr. 175,00 pr. person samt almindelige forbrugsudgifter (el, vand og varme), som afregnes ved afrejse. Der er kun én opredning pr. lejeperiode. Hvis man ønsker flere opredninger, kan det tilkøbes.

Herskabsstalden

Er I mere end 34 personer til fest eller konference, kan Lungholm Herskabsstald lejes. Herskabsstalden der er opført i 1906 og som er beliggende lige syd for Slottet, er indrettet til fest/mødelokale med plads til 150 personer i den store sal og 80 personer i den lille sal. Derudover forefindes et stort professionelt og veludstyret køkken til servicering af 150 personer.

Desuden stor vestvendt terrasse med elegante havemøbler til 80 personer. Lungholm Slot kan tilbyde overnatning for op til 66 gæster i 33 dobbeltværelser, og er behovet større end det, kan vi være behjælpelige med yderligere overnatningsmuligheder i nærheden. Se nogle af mulighederne under vores samarbejdspartnere.

1 døgns leje koster kr. 20.000 inkl. moms. (2020) (og inkl. obligatorisk rengøring). Denne pris inkluderer borde/stole (både firkantede og runde) samt stort, nyt, fuldt funktionelt køkken med service, kaffemaskine, kølerum, isterningmaskine m.m.

Herudover er lokalerne udstyret med projektor i loftet, stort el‐lærred, samt højtalere og mikrofon. Opstilling af borde og stole samt evt. borddækning står lejeren selv for, med mindre andet er aftalt. Lokalerne skal afleveres i ryddet stand – køkkenet skal være ryddeligt og service vasket og stillet på plads.

Hvad hører med?

På Lungholm Slot har man som lejer omgivelserne helt for sig selv, hvorfor man som udgangspunkt selv står for forplejning m.v..

Vi kan dog naturligvis også forestå hele eller dele af jeres arrangement eller alternativt blot hjælpe med anbefalinger og kontakt til kok/catering, servicepersonale, underholdning m.v. så I selv kan indgå aftalerne med hver enkelt aktør – Kort sagt – vi kan skræddersy jeres arrangement efter netop jeres ønsker!

Se vores forslag til lækre menuer og dejlige vine her

Se desuden en liste over vores samarbejdspartnere.

Vore lokaler er handicapvenlige. Besværlige dørtrin er fjernet og der er installeret lift – også ned til swimmingpoolen.

Du behøver derfor ikke være bekymret for adgangsforholdene for dine ældre og gangbesværede gæster.

Kontakt os for at høre nærmere og for at booke Lungholm Slot!

Læs også mere om leje af slottet til konferencer og ferier.

Kan vi hjælpe dig?

+ KONTAKT OS