Priser

Slottet

Lej Lungholm Slot fra kr. 25.374,00 for et døgn (2020)

1 weekend (fredag – søndag) fra kr. 26.760,00 (2020)

1 uge fra kr. 32.399,00 (2020)

(Ovenstående priser er prisen i lavsæsonen. Læg mærke til, at det er billigere at leje flere dage ad gangen)

Udover ovenstående basislejepriser kommer en obligatorisk opredning (inkl. håndklæder) på kr. 106,25 pr. person samt almindelige forbrugsudgifter (el, vand og varme), som afregnes ved afrejse. Der er kun én opredning pr. lejeperiode. Hvis man ønsker flere opredninger, kan det tilkøbes.

Herskabsstalden

Skal I holde en større fest med flere end 34 gæster, kan I leje Herskabsstalden, som er et festlokale med plads til 150 gæster. Vi giver gerne råd og vejledning, når I skal finde overnatning til mange gæster. Vi har et godt kendskab til lokalområdets muligheder. Læs mere om vore samarbejdspartnere her.

1 døgns leje koster kr. 20.000 inkl. moms. (2020) (og inkl. obligatorisk rengøring). Denne pris inkluderer borde/stole (både firkantede og runde) samt stort, nyt, fuldt funktionelt køkken med service, kaffemaskine, kølerum, isterningmaskine m.m.
Herudover er lokalerne udstyret med projektører i loftet, stort el­‐lærred, samt højtalere og mikrofon.

Opstilling af borde og stole samt evt. borddækning står lejeren selv for. Lokalerne skal afleveres i ryddet stand – køkkenet skal være ryddeligt og service vasket og stillet på plads.

Hvad hører med?

På Lungholm Slot har man som lejer omgivelserne helt for sig selv, hvorfor man selv står for forplejning m.v.
Vi kan dog naturligvis være behjælpelige med anbefaling og kontakt til
kok/catering, servicepersonale, underholdning m.v. Se i den henseende venligst under samarbejdspartnere.

Vore lokaler er handicapvenlige. Besværlige dørtrin er fjernet og der er installeret lift – også ned til swimmingpoolen. Du behøver derfor ikke være bekymret for adgangsforholdene for dine ældre og gangbesværede gæster.

Kontakt os for at høre nærmere og for at booke Lungholm Slot! Læs også mere om leje af slottet til konferencer og ferier.

konference inspiration