Lej et slot – Lev som Baroner

Har du en særlig begivenhed der skal markeres, så overvej at leje et slot

Lungholm Slot har i perioden 2006-2010 gennemgået en totalrenovering og ombygning med respekt for slottets oprindelige byggestil og fredede status. Det nye Lungholm Slot, der stod færdigt medio 2010, er ombygget til et luksuriøst ferieslot, med kursus-, selskabs- og badstuefaciliteter.

Slottet er åbnet for fester og arrangementer

Boligen og alle dens faciliteter er gjort tilgængelige for alle. Har du lyst til at leje et slot, kan du på Lungholm Slot fuldt ud disponere over den smukke hovedbygning samt den ene fløjbygning (vestlængen), hvor bl.a. det store Kongekar og sauna er placeret.

Foruden den flotte bolig, der er holdt i den originale atmosfære, har lejeren også adgang til den 15 ha store park. Lungholm Slot giver de rette rammer for uanede muligheder som f.eks. bryllup, familiefest, jubilæum, firmafest, team building eller lignende arrangementer eller blot et ultimativt ferieophold for den kræsne familie, hvor alle kan deltage uanset et eventuelt handicap.

Tæt på slottet findes mange forlystelser som f.eks. Lalandia, Knuthenborg Safaripark og adskillige golfbaner.

Velegnet til konferencer

Herudover er slottets rammer også perfekte til virksomhedsarrangementer af alle slags, hvor det anderledes og eksklusive sættes højt og hvor tankerne får frit spil. Der er plads til 150 spisende gæster og hvis der ikke er borde i lokalet, kan vore lokaler rumme op til 300 konferencedeltagere. Læs mere om vore muligheder indenfor konferencer her.

Slottet ligger tæt på Rødby Havn og Sydmotorvejen, så det er nemt for jeres gæster at komme frem. Slottet ligger dejligt ude på landet, så jeres gæster helt uforstyrret kan koncentrere sig om emnet.

Smukke soveværelser

Slottet kan med sine 16 nænsomt indrettede dobbeltværelser rumme op til 32 overnattende gæster. Alle værelser har individuelle design og er af en klasse og eksklusivitet, som du ikke finder andre steder. Se billeder af vore smukke soveværelser her.

Kontakt os

For flere oplysninger om leje af slottet, spørgsmål eller andet, er du velkommen til at ringe eller skrive til os.

Skriv mail
Ring

Kan vi hjælpe dig?

+ KONTAKT OS