Lej et slot til din Konference

Lej et slot for det perfekte møde-­ og konferencested, Lungholm gods er perfekt

Har I brug for et sted, hvor I uforstyrret kan afholde konferencer, kurser eller seminarer? Er der behov for, at I i rolige og luksuriøse omgivelser kan afholde bestyrelsesdage, medarbejderdage m.v.? Kan I se værdi i at komme væk fra hverdagens daglige rutiner og storbyens larm.

Kan du nikke genkendende til ovenstående, så er Lungholm Slot det oplagte sted, hvis du samtidig ønsker at arrangementet skal være unikt. Her kan jeres ideer blomstre, lej et slot idag.

Slottet yder de optimale rammer for møder, foredrag og undervisning. Nyd slottet til fordybelse og debat, middage og repræsentation, og meget mere.

Leder I efter store lokaler i smukke og præsentable omgivelser, kan vi anbefale vores Herskabsstald. Her er der plads til 150 gæster omkring borde og ca. 300 gæster på stolerækker.

I Herskabsstalden er der alt, hvad I skal bruge af AV-­udstyr, projektor, stort lærred, mikrofoner, højtalere og meget mere.

Efter en lang arbejdsdag er der mulighed for at slappe af i et af slottets soveværelser. Der er 16 smukke og individuelt indrettede værelser, som alle har mulighed for internetadgang.

Der er også mulighed for at fortsætte det sociale samvær før eller efter middagen, som indtages i den fortryllende ”Thorvaldsenspisetue”. I kan f.eks. fordybe jer i bøger eller samtaler i ”Det Bertouch-­Lehn’ske Familiebibliotek”, eller I kan slappe af med et spil billard i ”Den grønne Salon”.

Har I behov for at strække benene eller behov for lidt frisk luft i pauserne, vil vi anbefale jer at besøge vores smukke park.

Udover de fantastiske omgivelser er noget af det, der gør Lungholm Slot unikt, at I kan være helt alene – vi har kun ét hold gæster ad gangen på slottet!

Slottet har ved mange forskellige lejligheder lagt lokaler til virksomheder. Kontakt os endelig på tlf. 54 60 02 53 eller på mail, så vi kan tage en dialog om jeres konkrete behov. Vi vil herefter fremsende jer et individuelt tilbud!

Se vores samarbejdspartnere, for at finde catering, hoteller i nærheden, underholdning, dekoratører og mange flere, som er vant til at betjene slottets gæster.
Konsulter eventuelt denne hjemmeside, her finder du en rækkke betragtninger der kan være relevant for lige netop din virksomhed i forhold til valg af konference lokaler.


konference inspiration