Hold ferie på et slot

En eventyrlig ferie med magiske minder

Hvis du ikke tidligere har prøvet en slotsferie, så er det måske på tide! På Lungholm Slot kan du og din familie eller venner bo og leve som baroner og baronesser i alt fra et enkelt døgn og op til flere uger.
Hold jeres sommerferie, jul, nytår, og alt derimellem på det magiske Lungholm Slot og husk, at når man holder ferie på slottet, har man det HELE for sig selv: Slottets værelser og stuer, Badstuen, parken og meget mere! Forestil dig at invitere alle børn og børnebørn på en rigtig slotsferie. Det bliver en uforglemmelig oplevelse for alle!

Slottets faciliteter

Omkring slottet er der skønne områder og en dejlig park, hvor ungerne kan løbe rundt og lege. Foruden faciliteterne omkring Slottet, er der masser af underholdende aktiviteter i nærheden som fx golf, Lalandia og Knuthenborg Safaripark. Se mere her

Vore værelser er forskellige og I vil hurtigt føle jer hjemme i de individuelt indrettede soveværelser.

Gangbesværet og kørestolsbrugere

Slottet er restaureret så gangbesværede og kørestolsbrugere, kan bevæge sig rundt i hele Slottet, idet der er installeret lift imellem etagerne, samt desuden en liftstol til brug ved ”Kongekarret” og saunaen. På den måde er alle velkomne på Lungholm Slot.

Book et magisk minde

Skynd jer at booke Lungholm Slot til jeres næste ferie.

En ting er sikkert: I vil aldrig glemme magien og atmosfæren!

Ferien på slottet er en oplevelse, som giver jer gode minder i mange år.

Skriv mail
Ring

Kan vi hjælpe dig?

+ KONTAKT OS