Fest på slot?

Lungholm slot har nogle storslåede faciliteter velegnede til en fest med et helt unikt præg

Lungholm Slot tilbyder de perfekte rammer til at holde en uforglemmelig, stemningsfyldt fest. Det være sig: barnedåb, konfirmation, fødselsdag, jule- og påskefrokost, familiefester og andre festlige arrangementer. Giv jeres gæster en oplevelse for livet.

Skal din virksomhed holde en reception ud over det sædvanlige, kan I invitere jeres forretningsforbindelser til Lungholm Slot. Lungholm Slot ligger mindre end 10 kilometer fra Rødby Havn.

Slottet

Holdes festen for 32 personer eller derunder, kan slottet lejes, så du og dine gæster kan overnatte i 16 smukke, individuelt indrettede dobbeltværelser.
Derudover kan de mange smukke stuer, sale, spisestuer og billardsalen med det store guldspejl nydes – og I har det HELE for jer selv! I kan både nyde slottet indefra eller opholde jer i parken, hvis vejret tillader det.

Slottet er indrettet handicapvenligt, så hvis I har ældre eller gangbesværede gæster, kan de nemt komme rundt på slottet via lifter.

Herskabsstalden

Lad jer ikke begrænse af, at der kun er 28 sengepladser. Hvis I skal afholde en større fest, kan Lungholm Slot stadig udgøre den perfekte ramme for arrangementet. Her tilbydes leje af Herskabsstalden, der har plads til 150 spisende gæster, så der er rig mulighed for at invitere hele familien og alle vennerne til et storslået arrangement.

Hvis I er mere end 28 personer, anbefaler vi, at I gør brug af vores samarbejdspartnere, der kan hjælpe med hotelovernatning i området. Der er masser af muligheder i nærområdet. Vi anbefaler, at I benytter slottet som beboelse for f.eks. værten/værtsparret og den nærmeste familie eller venner.

Se under Samarbejdspartnere, for at finde catering, hoteller i nærheden, underholdning, dekoratører og mange flere, som er vant til at betjene slottets gæster.

Én af vores tilfredse gæster siger:
“Tak for fem gode dage i smukke rammer i sidste uge. Det var skønt at lave mad med alle de gode bæredygtige råvarer, som lokalområdet har at byde på.” Venlig hilsen Mikkel Sander”

Kontakt os og hør nærmere

Overvejer du at holde din fest på Lungholm Slot eller sidder du med spørgsmål lokaler, muligheder eller overnatningen er du velkommen til at kontakte os. Du kan både kontakte od via telefon eller mail.