Ferie for handicappede og kørestolsbrugere

Har I brug for at komme lidt væk fra hverdagens trummerum, eller har I fået mulighed for at holde en uforglemmelig ferie, så er Lungholm Slot en god mulighed, hvor I kan leve nogle drømme ud – her kan I leve som baroner og baronesser!

I forbindelse med slottets omfattende restaurering der blev færdiggjort i 2010, blev der blandt andet installeret lift, så kørestolsbrugere nemt kan komme omkring på slottet, og benytte alle dets faciliteter. Vi har gennem de seneste år haft flere gæster med gangbesvær, og de har alle nydt deres oplevelse på slottet. Vi har altså gode muligheder for at være med til at skabe de bedste rammer for jeres ferie, også hvis der er gangbesværede eller handicappede medlemmer.

Er I en større gruppe der skal på ferie, er der også mulighed for dette. Hvis man f.eks. lejer slottet i en uge, så har man det helt for sig selv, og med 14 smagfuldt indrettede soveværelser kan selv en større gruppe tage på ferie sammen. Alle værelserne er individuelt indrettede, og I kan se nogle af resultaterne af den nænsomme restaurering her!

Kontakt til Lungholm Slot
Ring til os på 2070 5553 for at få mere information. I er også velkomne til at skrive til os via kontaktformularen, og vi vil så vende tilbage til jer hurtigst muligt.

Slottets faciliteter

Vælger I at leje slottet, kan I selvfølgelig frit benytte alle faciliteterne som indendørs består blandt andet af et dejligt stort køkken, bibliotek, wellnessafdeling og billiardsal. Udendørs er der en stor park, hvor børnene kan lege, og de voksne kan nyde den smukke natur.

Er der behov for yderligere underholdning, så er der ikke langt til hverken Knuthenborg Safaripark eller Lalandia. Er du blevet nysgerrig, så kan du her læse mere om vores samarbejdspartnere i lokalområdet. Priserne for at leje herlighederne er beskrevet her!

konference inspiration