Hold ferie på et slot

En eventyrlig ferie med magiske minder

Hvis du ikke tidligere har prøvet en slotsferie, så er det måske på tide! På Lungholm Slot kan du og din familie eller venner bo og leve som baroner og baronesser i alt fra et enkelt døgn og op til flere uger.
Hold jeres sommerferie, jul, nytår, og alt derimellem på det magiske Lungholm Slot og husk, at når man holder ferie på slottet, har man det HELE for sig selv: Slottets værelser og stuer, wellnessafdelingen, parken og meget mere! Forestil dig at invitere alle børn og børnebørn på en rigtig slotsferie. Det bliver en uforglemmelig oplevelse for alle!

Slottets faciliteter

Slottet har 16 fantastiske og individuelt indrettede soveværelser, med plads til 32 personer i alt. Herudover får I et stort dejligt køkken, en stor og en mindre spisestue, flere opholdsstuer og sale, kontor, bibliotek og billardsal. Der er masser af muligheder for sjov og underholdning på selve slottet. Omkring slottet er et skønne områder og en dejlig park, hvor ungerne kan løbe rundt og lege. Hvis det ikke er nok, er der masser af underholdende aktiviteter i nærheden som fx golf, Lalandia og Knuthenborg Safaripark.

Vore værelser er forskellige og I vil hurtigt føle jer hjemme i de individuelt indrettede soveværelser.

Smiley face

Gangbesværet og kørestolsbrugere

Slottet er restaureret så gangbesværede og kørestolsbrugere, også oplever en god ferie.

Én af vore mange glade gæster skriver:
“Dejligt sted, hvor man kan få mange oplevelser. En rundvisning på slottet, byder på en god historie, og skønne omgivelser.
Glæder mig, at se nogle de billeder, som jeg har taget i forbindelse med Car Walk kan bruges. Alle de andre billeder er også skønne. Håber det går godt for Lungholm Slot. Venlig hilsen Arne Andreasen”

Book et magisk minde

Skynd jer at booke Lungholm Slot til jeres næste ferie – En ting er sikkert: I vil aldrig glemme magien og atmosfæren! Ferien på slottet er en oplevelse, som giver jer gode minder i mange år.