LUNGHOLM
SLOT
Contact us
Call us: +45 28 11 22 26

Holiday in a Castle

Et eventyrligt ophold

Har I lyst til at prøve at bo på et rigtigt slot i Danmark, og opleve hvordan det er at leve som en rigtig baron og baronesse, så har I nu mulighed for at leje det eventyrlige Lungholm Slot, og tilmed have det helt for jer selv i en uge, eller måske bare et par dage.

Egnet til flere lejligheder

Drømmer du om det perfekte slotsbryllup med unikke og magiske rammer? Lungholm Slot har huset mange fantastiske bryllupper igennem tiden, og vi vil med glæde lægge hus til dit.
Slottet har også de perfekte faciliteter til konferencer, foredrag og undervisning. Vores Herskabstald huser med sine store smukke lokaler, op til 450 gæster.

Tag familien med på slotsferie

Slottet er totalrenoveret og har siden 2010 været et populært valg for familier, der vil prøve at opleve den magi, som et rigtigt slot tilbyder. Vi oplever en stigende interesse for blandt andet slotsferier i Danmark. Vil du være sikker på, at kunne leje vores slot til jeres næste ferie, møde eller fest, så tøv ikke med at kontakte os.

Priser og information

Du er hjertelig velkommen til at gå på opdagelse her på siden og lade dig blive inspireret. Du kan blandt andet se gallerier fra slottets værelser og sale og wellness-afdeling. Du vil på siden kunne finde mere information om slottet, alle dets faciliteter og leje af slottet til diverse lejligheder.

Read more

See prices

Do you want us to contact you?

We will call you as soon as possible within our office hours